//RIVERA SUN: ‘Geweldloze Kracht in de Wereld van Nu’

RIVERA SUN: ‘Geweldloze Kracht in de Wereld van Nu’

Rivera Sun in Nederland

RIVERA SUN:
‘Geweldloze Kracht in de Wereld van Nu’

In het kader van het 50-jarig bestaan van onze organisatie (2 oktober j.l. en dus tevens de Internationale Gandhi Dag), vertelde de Amerikaanse vredes- en milieu-activiste Rivera Sun (34) over haar inzet voor de groots opgezette ‘Campagne Geweldloosheid’ van ‘Pace e Bene’(‘Vrede en alle Goeds’), die in alle 50 staten opgezet wordt, evenals in 15 andere landen.
Ook sprak ze over de aanvullende campagne LIFE SHARE GROW (Leef Deel Groei), die ze afgelopen zomer zelf startte. Hiermee wil ze een ontwikkeling in gang zetten om aanwezige rijkdom beter te verdelen.
Haar inspirerende pleidooi is, met Nederlandse ondertiteling, te zien via:https://youtu.be/_QXrSvR4zpc

Voor meer informatie:
– www.riverasun.com (klik bovenin ‘about’ aan)
– www.paceebene.org/programs/campaign-nonviolence
– www.livesharegrow.org

2018-08-01T12:56:02+00:00 augustus 1st, 2018|Geen categorie|