//Op reis naar Israel-Palestina met 35 bevlogen jongeren 

Op reis naar Israel-Palestina met 35 bevlogen jongeren 

Op reis naar Israel-Palestina met 35 bevlogen jongeren

In november ging Nina naar Israel-Palestina, om een studiereis te begeleiden van ‘Horizons’, een jongerenorganisatie die in 2014 is opgericht. Ze schrijft onder andere over de diverse constructieve acties van Palestijnse burgers. Een van hen zegt: “Wij willen onszelf niet als slachtoffers zien. We willen niet weglopen voor onze problemen. En we willen niet meedraaien in de neerwaartse spiraal van geweld. Er is een vierde weg, die van geweldloze actie: we transformeren woede in iets constructiefs en zo bouwen we aan vrede en rechtvaardigheid.”
Zie hier haar inspirerende verhaal.

2018-08-01T12:54:30+00:00 augustus 1st, 2018|Geen categorie|